14 dagars nöjdhetsgaranti

sedelraknare.se ger en 14-dagars nöjdhetsgaranti om du beställer på sedelraknare.se websidan. Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du skicka produkten tillbaka till oss i den ursprungliga och oskadade förpackningen inom 14 dagar efter mottagningen, och vi betalar produktens (inköps)pris tillbaka. Innan detta vänligen kontakta sedelraknare.se kundtjänst och be om ett RMA-nummer. Posten / Paketerna som kommer utan RMA-nummer, kommer att avvisas. Frakt-/transportkostnaderna skall betalas av avsändaren. 14 dagars returgaranti inte tillgänglig för företagskunder.

Garantiperioder

Alla sedelraknare.se produkter har 12 månaders garanti.

Garanti och fel

Reparation inifrån garantitid (12 månader) Be om ett RMA nummer från oss. Vi fördelar transpotkostnader. (Du betalar transportkostnaden till vårt firma, och vi betalar för transporten till ditt hem.) Reparation efter garantitid (12 hónap) Be om ett RMA nummer från oss. Du betalar transportkostnader vid transporten fram och tillbaka.

CE certifikat

CE-märkningen intygar att alla sedelraknare.se produkter uppfyller de hälso- och miljökrav som angår EU-konsumenters säkerhet. CE betyder Conformité Européenne, ilket innebär i överensstämmelsemeed n europeiska lagstiftningen


-Banknote Kft.  © 2013-2024  All rights reserved 
 Počítačky bankoviek  Verificatoare de bancnote  Bankjegyszámláló  AccuBANKER  contadordebilletes.es
 liczarkadobanknotow.pl  geldzahler.at  masinadenumaratbani.ro  Sedelräknare  Seddeltællere

PayPal      Stripe